Een uitvaart zoals u het wilt, uitvaartbegeleiding in de Nederlandse en Vlaamse Kempen

Ontvang gratis een uitvaartwensenboekje

Het is raadzaam om eens stil te staan bij uw eigen uitvaart en de wensen hieromtrent kenbaar te maken aan uw nabestaanden.

Een boekje met uw persoonlijke uitvaartwensen kan uw nabestaanden helpen bij de belangrijke beslissingen die genomen moeten worden na een overlijden. In uw eigen wensenboekje kunt u aan de hand van diverse onderwerpen aangeven wat uw persoonlijke wensen zijn.

Dit wensenboekje kan u en uw naasten helpen om uw uitvaart een invulling te geven die bij u past. Er zijn tegenwoordig zoveel keuzes en mogelijkheden, die het voor u of uw nabestaanden moeilijk kunnen maken om beslissingen te nemen. Als zij weten wat u ongeveer wilt, kan dit voor hen troost bieden.

Natuurlijk bent u volledig vrij in waar u wel en niet uw voorkeuren bepaalt en welke keuzes u aan uw nabestaanden over wilt laten.

Wensenboekjes zijn gratis en kunt u aanvragen door een e-mail met uw adres te sturen naar info@amare-uitvaartbegeleiding.nl. Vermeldt u alstublieft of u 1, 2 of meerdere wensenboekjes wilt ontvangen.

Eventueel kom ik uw wensenboekjes brengen

Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken om direct uw wensen of vragen te bespreken, ik breng dan vanzelfsprekend meteen wensenboekjes voor u mee. Ik ben te bereiken via +31 497 74 50 95.