Een uitvaart zoals u het wilt, uitvaartbegeleiding in de Nederlandse en Vlaamse Kempen

Afscheid zonder zorgen

Na een overlijden moeten er in zeer korte tijd belangrijke beslissingen genomen worden. Indien een afscheid in zicht is door bijvoorbeeld een ziekbed kunt u zelf uw nabestaanden helpen door vooraf uw eigen wensen met mij te bespreken.

Ik kom graag bij u langs om alle opties door te spreken en u vooraf duidelijkheid te geven over de kosten van de uitvaart, zodat u zonder zorgen afscheid kunt nemen als het moment daar is. Ook mensen die nog in de kracht van hun leven zijn, help ik bij het tijdig plannen van hun afscheid.

Voor uzelf of een ernstig ziek familielid

Ook als u vooraf meer duidelijkheid wilt over de uitvaart van een ernstig ziek familielid, help ik u daarbij. Samen met u neem ik alle opties voor de uitvaart door en leg ik uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. Van het opbaren tot de begrafenis of crematie.

Misschien bent u nog niet bekend bent met de mogelijkheden die een uitvaart biedt en heeft u vragen hierover. Amare Uitvaartbegeleiding is er van A tot Z voor u. Al vanaf het moment dat het afscheid nog lang niet in zicht is.
U kunt gratis en vrijblijvend wensenboekjes bij mij aanvragen om uw uitvaartwensen vast te leggen.

Neem vrijblijvend contact met mij op

Natuurlijk is het mogelijk om een afspraak te maken om uw wensen of vragen te bespreken. Ik ben te bereiken via 0031 6 – 15 30 02 97 (24 uur per dag).