Een uitvaart zoals u het wilt, uitvaartbegeleiding in de Nederlandse en Vlaamse Kempen

Afscheid nemen

Als het moment is aangebroken om afscheid te nemen kunt u eventueel gebruik maken van de diverse uitvaartcentra in de regio. Daarnaast is het ook mogelijk om de afscheidsceremonie op andere locaties te verzorgen. Ik ga graag met u in gesprek om te kijken wat voor afscheid voor u het beste past.

Afscheid nemen kan op meer plaatsen dan u zou denken

Is er een plaats waar de overledene graag kwam? Dan kunnen we het afscheid mogelijk hier plannen om het nog persoonlijker te maken. In de tuin, in het bos, in het zalencentrum waar de bruiloft gevierd is, in de kerk.

Ik hoor graag wat uw ideeën zijn, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Kosten

Amare Uitvaartbegeleiding rekent voor haar dienstverlening een basistarief. Dit tarief is voor begeleiding van de gehele uitvaart. Vanaf voorgesprek of het moment dat u belt na een overlijden tot nagesprek en nazorg een aantal weken na het overlijden.
De kosten van de uitvaart zijn verder geheel afhankelijk van de keuzes die u maakt m.b.t. bijvoorbeeld de keuze van de uitvaartkist of wade, het aantal genodigden, locatie, het plaatsen van een advertentie en eventuele koffietafel of condoleance.

Op basis van uw wensen maak ik een kostenbegroting op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ieder afscheid is uniek.

Het daadwerkelijke afscheid nemen is een emotionele gebeurtenis. Ik begeleid u om samen een ceremonie in te richten die past bij de overledene en nabestaanden.

Alles is mogelijk, voordrachten, rituelen, muziek, persoonlijke verhalen, maar bijvoorbeeld ook videoboodschappen en live-muziek. Mochten er kinderen nauw betrokken zijn bij de overledene dan heeft het mijn voorkeur daar ook aandacht aan te besteden en hen ook de ruimte te geven.

Een goed afscheid helpt bij de verwerking en laat vaak ook mooie herinneringen achter.