Een uitvaart zoals u het wilt, uitvaartbegeleiding in de Nederlandse en Vlaamse Kempen

Sharon Theuws-Bentelaar

Amare Uitvaartbegeleiding BV

Over Amare

Amare betekent liefhebben of houden van.

Amare Uitvaartbegeleiding BV is in 2015 door mij, Sharon Theuws-Bentelaar, opgericht.
Bij het afscheid van een goede vriend een jaar eerder kreeg ik het gevoel een rol van betekenis te kunnen spelen voor nabestaanden en ben ik een opleiding bij Meander Uitvaartopleidingen gaan volgen.

Ik ben in 1971 in Amsterdam geboren en daar tot mijn 13e opgegroeid, daarna zijn we in Purmerend gaan wonen. Begin 2000 ben ik voor de liefde naar Brabant verhuisd en heb tot 2009 in Dommelen, Valkenswaard, gewoond. Daarna ben ik met mijn gezin naar Arendonk gegaan, net over de grens in België, waar ik nu nog steeds woon.

Werkgebied Amare Uitvaartbegeleiding

Samen met mijn partners verzorg ik uitvaarten in de driehoek Tilburg-Turnhout-Eindhoven. Binnen Nederland in de plaatsen Bladel, Bergeijk, Eersel, Hapert, Netersel, Casteren, Reusel, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hoogeloon, Hulsel, Vessem, Valkenswaard en Duizel. In Vlaanderen ben ik actief in o.a. Postel, Dessel, Retie, Oud Turnhout, Arendonk, Poppel, Ravels en Weelde.

In mijn werkwijze staat het voorop dat de nabestaanden begeleid worden en voorgelicht worden over de mogelijkheden om zoveel mogelijk zelf te bepalen hoe het afscheid eruit gaat zien en ingevuld wordt.

Neem vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.